Indisk "kylling"

Tid: 30 minutter

Antal personer: 4

Kilde: Inspireret af Faster Lottes "indiske kylling"

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Bites'n blødgøres i bouillon i 5 min.
  2. Fløden piskes
  3. Dåsen med kokosmælk åbnes uden at rystes og den stive masse tages fra i en skål og piskes. Til sidst piskes både kokoscreme og soyafløden sammen.
  4. Chutney, karry, sambal oelek og salt vendes i flødeskummen.
  5. Mandler hakkes groft og ristes på en pande i becel
  6. Peberfrugt og bananer skæres ud.
  7. Bites'n, peberfrugt, bananer og mandler lægges i ildfastfad og flødeskummen fordeles herpå.
  8. Retten bages ved 200 grader i 25 min.

Tip: Serveres med kogte ris